Afbeelding
Hof van Seghwaert

Voorjaarslunch op dinsdag 2 april bij de Hof van Seghwaert

dinsdag 2 april 2024 12:00 tot 13:00

Het voorjaar is begonnen! Je ziet dat duidelijk in de Hof van Seghwaert waar de perenbomen al voorzichtig wat bloesem krijgen, de vogels bezig zijn om hun nesten te bouwen,  er steeds meer vlinders rondvliegen en de bessenstruiken weer groen kleuren. Tijd om afscheid te nemen van de maandelijkse winterlunches en over te gaan naar de voorjaar/zomer lunches. “Hofkok” Frans maakt de lekkerste soepen en broodjes. Gezien de belangstelling voor de maandelijkse lunches, is er besloten dat er gedurende de lente en de zomer op iedere eerste én derde dinsdag van de maand een lunch is. 

De eerste lentelunch is op 2 april van 12.00 –13.00 uur. Heerlijk buiten in de steeds mooier wordende Hof gezellig met elkaar lunchen, wie wil dit nu niet? Aanmelden is niet nodig. Kosten: € 4,00 per keer (€ 2,00 voor mensen met een Zoetermeerpas).   

Dinsdags zijn we geopend van 10.00-16.00 uur, zodat er voor of na de lunch de mogelijkheid is om rustig door dit prachtige stukje natuur te wandelen.  Meer informatie is te vinden op www.hofvanseghwaert.nl, op Facebook en op Instagram.  De Hof van Seghwaert ligt aan de parkeerplaats ter hoogte van Gaardedreef 169 in Zoetermeer en ligt op slechts 2 minuten lopen van de Randstadrailhalte Seghwaert.