Teams met hardlopers, fietsers en ondersteuneners leggen ruim 500 km af om geld in te zamelen voor projecten voor mensen met kanker.
Teams met hardlopers, fietsers en ondersteuneners leggen ruim 500 km af om geld in te zamelen voor projecten voor mensen met kanker.

Steun de Roparun Collecte van Team 62 in Zoetermeer

Actueel 463 keer gelezen

Zoetermeer - In de week van 22 tot en met 27 april zal in Zoetermeer Team 62 van de Roparun langs de deuren gaan voor een belangrijke collecte. De Roparun, een jaarlijks terugkerend evenement, is meer dan alleen een hardloopwedstrijd. Het staat in het teken van hoop, liefde en steun voor mensen die getroffen zijn door kanker.

De Roparun is een non-stop estafetteloop van 18 tot en met 20 mei 2024 van meer dan 500 kilometer van Clastres (Frankrijk) naar Rotterdam. Teams bestaande uit hardlopers, fietsers en ondersteunend personeel leggen de meer dan 500 km af om geld in te zamelen voor projecten die het leven van mensen met kanker kunnen veraangenamen. Vanaf de start van de Roparun in 1992 heeft het evenement geld opgebracht voor diverse goede doelen gericht op palliatieve zorg, ondersteuning van patiënten en hun families, en wetenschappelijk onderzoek naar kanker.

Ook dit jaar zullen de leden van Team 62 zich inzetten om geld in te zamelen voor dit goede doel. De collecte in Zoetermeer is hier een onderdeel van. Door bij te dragen aan de collecte in de week van 22 tot en met 27 april kunnen inwoners van Zoetermeer hun steun tonen aan de Roparun en de mensen die erdoor worden geholpen. Als u de collectanten niet tegenkomt is het ook mogelijk om te doneren via lifelinerunners.nl/doneer/.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Afbeelding
Ben jij die professionele ZZP-er die wij zoeken? Meld je aan bij De Borstelman! 16 uur geleden
Ed Boutkan, Inge Groen in 't Woudt (midden) en Karin van der Lee. Foto: Gerard van Warmerdam
Cheque voor Op de koffie bij Franx 1 mei, 20:51
Feesten op 5 mei. Foto: Roy Poots
Feest op drie plekken tijdens Bevrijdingsdag 1 mei, 18:52
Super Trouper brengt een tribute aan ABBA tijdens Vijverpop.
Tributebands schitteren bij Vijverpop 1 mei, 15:50
Road Runners Zoetermeer, Sportief Wandelgroep Zoetermeer en alle betrokken vrijwilligers kijken ernaar uit om alle hardlopers en wandelaars weer te ontvangen op zondag 29 september.
Start inschrijving Geuzenloop & Wandelen op 1 mei 1 mei, 15:48 1
Bewoners, familie, zorgmedewerkers en vrijwilligers van Floriadehof lopen het Vergeet-mij-niet-pad naar winkelcentrum Rokkeveen. Foto Kees van Rongen
Vergeet-mij-niet-pad in Rokkeveen in gebruik 1 mei, 15:44
Afbeelding
Ben jij die professionele ZZP-er die wij zoeken? Meld je aan bij De Borstelman! 1 mei, 07:16
Vrijwilligers helpen met huiswerk maken.
Kansengelijkheid door studieplekken bij Piëzo 30 apr, 13:18