Nieuw seizoen bij Buurttuin Zoete Aarde
Nieuw seizoen bij Buurttuin Zoete Aarde

Programma buurttuin Zoete Aarde

Actueel 590 keer gelezen

Zoetermeer - De hekken van Buurttuin Zoete Aarde staan weer wijd open voor bezoekers. Dat wil zeggen: bij mooi weer. En het afgelopen weekend was daar bij uitstek geschikt voor. In elk geval is de tuin bij vijftien graden geopend. Dan kan het publiek er weer neerstrijken op het terras van het paviljoen voor een kop koffie, thee of een sapje.

Zo zijn er bijvoorbeeld oranjepoffertjes op koningsdag en worden er in de zomer weer een stuk of wat ‘Zoete Zaterdagen’ gehouden, net als vorig jaar. Dan zal de appelboomgaard weer vol kraampjes staan met speciale producten. Een lust voor het oog. Dan zal er weer muziek gemaakt worden en kan er gedanst worden. Als het weer het toelaat zullen deze vrolijke marktdagen worden gehouden op 1 juni, 6 juli, 3 augustus en 7 september. Verder is er elke zondag yoga in de kas of op het gras en op woensdag soep plus een broodje. Ook in de herfstvakantie wordt er een programma geboden. Elke dag een avontuur voor de kinderen. En dan ver weg aan het eind van het jaar de traditionele lichtjesavond op 14 december.

Op dit moment staat de appelboomgaard prachtig in bloei. Een mooie film van een rondwandeling tussen de bloesem is te zien op het YouTubekanaal van de buurttuin. De buurttuin is dagelijks geopend van 10.00 tot 16.00 uur, als het warmer is dan 15 graden. Broekwegzijde 195, www.zoeteaarde.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Afbeelding
Ben jij die professionele ZZP-er die wij zoeken? Meld je aan bij De Borstelman! 14 uur geleden
Ed Boutkan, Inge Groen in 't Woudt (midden) en Karin van der Lee. Foto: Gerard van Warmerdam
Cheque voor Op de koffie bij Franx gisteren
Feesten op 5 mei. Foto: Roy Poots
Feest op drie plekken tijdens Bevrijdingsdag 1 mei, 18:52
Super Trouper brengt een tribute aan ABBA tijdens Vijverpop.
Tributebands schitteren bij Vijverpop 1 mei, 15:50
Road Runners Zoetermeer, Sportief Wandelgroep Zoetermeer en alle betrokken vrijwilligers kijken ernaar uit om alle hardlopers en wandelaars weer te ontvangen op zondag 29 september.
Start inschrijving Geuzenloop & Wandelen op 1 mei 1 mei, 15:48 1
Bewoners, familie, zorgmedewerkers en vrijwilligers van Floriadehof lopen het Vergeet-mij-niet-pad naar winkelcentrum Rokkeveen. Foto Kees van Rongen
Vergeet-mij-niet-pad in Rokkeveen in gebruik 1 mei, 15:44
Afbeelding
Ben jij die professionele ZZP-er die wij zoeken? Meld je aan bij De Borstelman! 1 mei, 07:16
Vrijwilligers helpen met huiswerk maken.
Kansengelijkheid door studieplekken bij Piëzo 30 apr, 13:18